The 2-Minute Rule for بیماری پسوریازیس ناخن
The 2-Minute Rule for بیماری پسوریازیس ناخن
Blog Article
در ژوئیهٔ ۲۰۱۴ دانشمندان موفق شدند هشتادوسه ژن جدید را که در بیماری اسکیزوفرنی نقش دارند شناسایی کنند.[۱۱۰] بیشتر این ژنها در انتقال پیامهای شیمیایی در مغز نقش دارند و برخی دیگر نیز بر سیستم ایمنی بدن تأثیر میگذارند.
راه قطعی برای پیشگیری از پسوریازیس ناخن وجود ندارد، زمانی که به آن مبتلا میشوید در برهههای مختلف بیماری عود میکند، بهبود مییابد و دوباره بازمیگردد.
اما سایر عوارض شامل بیقراری، بی احساسی، تپش نامنظم قلب، ممکن است در ابتدا نمایان شود.
فرد اسکیزوفرنی نمی تواند افکارش را مرتب کند و در نتیجه گفتارش می تواند گیج کننده باشد. در موارد دیگر، فرد ممکن است در وسط یک فکر، ناگهان از فکر کردن باز ایستد و تصور کند این فکر می تواند برایش گران تمام شود.
درمان هم صرفا شدت علائم را کم میکند. با انجام اقدامات زیر میتوان ریسک ابتلا را تا حد زیادی کاهش داد و از آن پیشگیری کرد:
• ضایعات کوچکتر و مشخص تر (پوستول) در لبه های ناحیه بثورات.
پسوریازیس ناخن چیست؟ بیماری پسوریازیس بیماری مزمن سیستم ایمنی بدن است که ناخنها را هم مبتلا میکند و باعث لایه لایه شدن و تغییر رنگ ناخن، ایجاد پوستههای قرمز رنگ، تاول و لکهای سفید و نقرهای روی پوست میشود.
پنهان کردن علائم: در برخی موارد، کورتیکواستروئیدها میتوانند علائم عفونت قارچی را موقتاً کاهش دهند، اما باعث از بین رفتن عفونت نمیشوند. این بیماری پسوریازیس جوش میتواند منجر به تشدید بیماری در درازمدت شود.
در دستگاه گوارش: یبوست، خشکی دهان، درد شکم، افزایش اشتها، افزایش بزاق، تهوع، استفراغ، تشنگی
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
Afhankelijk van jouw wensen, kennis en ervaring kunnen we ook een individueel leertraject voor je opstellen. Vul het formulier in en we nemen Get hold of achieved je op.
اسکیزوفرنی نوعی اختلال شدید است که بر کل شخصیت بیمار تاثیر میگذارد، با این حال همه نشانههای اسکیزوفرنی را میتوان با درمان کنترل کرد. برخی از مبتلایان به اسکیزوفرنی برای کنترل نشانههای بیماری خود، باید همیشه دارو مصرف کنند، برخی دیگر برای دوره محدودتری نیاز به دارو دارند و بالاخره عدهای که بیماری شان در پی استرسهای حاد مانند بیماریهای جسمی و یا زایمان شروع شده، ممکن است طی مدت زمان کوتاهی بهبود کامل بالینی پیدا کنند.
این بیماری به تنهایی خطرناک نیست اما با توجه به اینکه سیستم ایمنی بدن را ضعیف کرده، احتمال ابتلا به سرطان ریه و سرطان غیرملانوم در افراد مبتلا به پسوریازیس حاد بالاتر میرود.
لیزر، اشعه ماورا بنفش تولید میکند که طولموج آن مشابه طولموجهای کوتاه است. لیزر درمانی با نور لیزر شدید کارکرده و پسوریازیس خفیف تا متوسط را بدون آسیب دیدن پوست سالم اطراف آن درمانی میکند.